Bericht versturen

T&K Garment Accessories Co.,Ltd

De kwaliteit eerst, de Beste Dienst, houdt veelbelovend, Plichts verantwoordelijke, Snelle reactie.

 

Met ons uw geld in brandkast, uw zaken in brandkast.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië
Merken: Mckinley, S.O.S., CLN, Lindberg, FRILUFTS
Aantal werknemers: >20
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

T&K Garment Accessories Co., Ltd is een van de professionele fabrikanten die gespecialiseerd zijn in op maat gemaakte kledingaccessoires, zoals zeefdruklabels, waslabels, injectiebadges, hoogfrequente badges, hangtag, warmteoverdracht en geweven label voor kleding, bagage, hoeden en schoenen industrie.

 

T&K om onze service aan te bieden met de geest "Het merk beschermen en de waarde ervan promoten", we zijn goed in het maken van details van grondstoffen, technologie, werkprocessen enzovoort.

 

Alle grondstoffen die door T&K worden gebruikt, kunnen goed voldoen aan de milieutest, T&K volgt standaardprocessen om elk product te maken, en T&K heeft een uitstekend klantenserviceteam, dus als u ons kansen geeft, kunt u ons helpen.

 

 

T&K biedt hun service aan met de geest "het merkrecht beschermen en de waarde ervan promoten", we zijn goed in het maken van details van kwaliteitscontrole van grondstoffen, technisch bestuderen, werkprocesverwerking en 100% productkwaliteitscontrole.

 

We gebruiken OEKOTEX & GRS-standaardgrondstoffen en deze voldoen aan de eisen van de klant. Voor bedrijfsbeheer hebben we ISO9001, voor sociaal milieu en sociale verantwoordelijkheid en mensenrechten hebben we HIGG en BSCI.

 

T&K betekent van top tot koning, met onze service en uw slimme keuze, geloven wij dat we uw merken naar een hoger niveau en van top tot koning kunnen brengen.

 

Geschiedenis

 

T&K is een bedrijf voor kledingaccessoires dat voornamelijk hangtag, rubberen badge, bedrukt label, leren patch enzovoort maakt.vanaf het begin dat T&K is opgezet, gaat het echt veel door, met de tijd, het is een geluk dat het beter gaat op de weg van veel klantondersteuning.

 

Sinds 2012 begint T&K met 2 medewerkers, en alles is niet zo eenvoudig, maar ze nemen eerst kwaliteit en beginnen met kleine bestellingen.

2016 T&K maakt detail voor elke afdelingswerkregels, en verandering in nieuwe salarisregels.

2017 Verhuizing naar nieuwe fabriek we 3000m2

In 2019 hebben we machines en apparatuur toegevoegd en de productiewerkplaats uitgebreid.

In 2020 werd het, door de goedkeuring van de lokale gemeentelijke overheid, beoordeeld als de norm voor een productieworkshop voor milieubescherming

In 2021 geslaagd voor de BSCI-fabrieksaudit

 

 

 

 

 

Dienst

T&K Co. van kledingstuktoebehoren, Ltd, is één van de zaken van de marktleider voor customsized kledingstuktoebehoren meer dan 10years, Helpend aan slove en bevordert de verpakking, het brandmerken en versieringenkwesties.

 

Al onze punten komt met certificatie (oeko-TEX ClassI), en hebben het speciale teamwerk voor na de verkoopdiensten 7*24H

 

Onze Voordeeldienst:

 

 Het vrije Ontwerp van de Ontwerpdienst: wij hebben onze eigen ontwerpafdeling, kan onze ontwerper analyse helpen om metingen te begrijpen en iets in uw mening te beëindigen. 

 

100% kwaliteitswaarborg: wij hebben QC en QA afdeling, volledige terugbetaling in het geval van slechte kwaliteit of de Recente levering, als de producten ontbroken test is, zal onmiddellijk geen kwestie uitroepen wij begin /finish de productie hebben.

 

Snelle levertijd: Steekproeftijd: 3-5workdays, volgens uw ontwerp

                          Producttijd: 7-10workdays, volgens uw hoeveelheid

                          Het verschepen tijd: 1-5workdays, volgens uw verzoek.

 

Na de Verkoopdienst: Wij hebben het speciale teamwerk want na de verkoopdienst 7*24H aan uw om het even welk probleem voor het geval dat sloved.

 

De vervoersdienst:  DHL Cosco Groep, China die, Fedex is onze goede partners de verschepen, wat de snelle en veilige levering aan de hand van de klant kan waarborgen.

 

Vrije steekproefaanbieding 

 

Kleine ingestemde met orde,

 

Kwaliteitsborgingcontract.

 

 

 

 
Ons Team

 

 

T&K loopt naar vandaag, we kunnen niet zeggen dat we de beste zijn, maar we zouden wel zeggen dat we een van de hardst werkende zijnteam, het team van T&K blijft leren, elkaar helpen, het is een warm en gelukkig team.

 

 

Verkoop team

 

Welkom onderzoekt van over de hele wereld!we willen u onze beste quaotation sturen volgens uw requirment.

 

CHINA T&K Garment Accessories Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Klanten

 

Werk samen met: Calvin Klein, Mckinley, Rapha, Sail racing, Norrona, Frilufs enzovoort.

 

CHINA T&K Garment Accessories Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Productieschema:

 

Vertrouwend op ons ERP-beheer en snel flexibel productiepatroon, zijn we in staat om onze productie van 200 sets standaardproducten op een dag te controleren, en ongeveer 150 sets speciale maatproducten op een dag. probleem.

 

 

CHINA T&K Garment Accessories Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Als u voor T&K kiest, zult u genieten van onze toegevoegde waarde en one-stop-services, het is voor altijd onze plicht

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in